Американська багатодітна сім'я розповіла, як вони удочерили дівчинку з Албанії, у якої був синдром Дауна. Розповідь про дівчинку записав Конор – рідний син Тіма і Донни.

Подружжя вже більше 30 років разом. Вони завжди мріяли про велику сім'ю. За ці роки вони встигли народити 5 рідних дітей і шістьох усиновити. Однак сім'я здавалася не повною без дитини з Албанії. Ця мрія належить Тіму, так як дана країна є його історичною батьківщиною.

В один прекрасний день Донна знайшла в базі даних дітей, від яких відмовилися батьки дівчинку. Її ніхто не хотів брати в сім'ю через синдром Дауна. Дитину звали Кіра, тоді їй було всього 1,5 року. Фотографії дитини сподобалися всій родині. Після цього Донна написала албанській владі і співробітникам навчального закладу, де перебувала Кіра про бажання удочерити дівчинку.

Після цього кілька днів вся сім'я жила в очікуванні відповіді. Коли він прийшов, радості не було меж. Все закрутилося, сім'я отримала безліч паперів, які необхідно було заповнити і відіслати назад. Потім до них в будинок прийшли співробітники соціальної служби, щоб перевірити стан житла. Главі сімейства довелося навіть відремонтувати дах будинку, щоб не залишилося питань.

Коли всі документи були оформлені, а дозволи отримані, можна було купувати квитки на літак. Вирішено було летіти всією сім'єю, адже тім хотів показати дітям історичну батьківщину.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Конор зазначив, що коли побачив вперше свою сестру, то його почуття і життя змінилися. Він бачив її наживо. Відразу забрати Кіру не вийшло. Вся сім'я приходила протягом двох тижнів, щоб спілкуватися з малятком. Співробітники дитячого будинку думали, що дитині буде складно адаптуватися, але дитину все ж віддали новим батькам і братам і сестрам. Після цього вся сім'я вирушила додому.

Конор зазначив, що синдром Дауна змінив його життя, тому що його сестра – це втілення любові, радості і щастя.

Нагадавши, Знай писав, що на Київщині прийомні батьки ведуть запеклу боротьбу за те, щоб їхні діти залишилися з ними.

Також Знай повідомляв, що Анатолій та Ірина Шміліховські взяли участь у проекті» рідні " і розповіли, як прийшли до усиновлення дітей.

Нещодавно Знай передавав, що дитину з гідроцефалією з Донбасу усиновили американці.