Вже багато років дієтологи та гастроентерологи сходяться на думці, що будь-який вид ковбаси не корисний для здоров'я.
Але попри всі запевнення лікарів супермаркети пропонують величезний вибір цієї продукції.
Якщо не можете відмовити собі в її вживанні, слід знати, на що слід звертати увагу, щоб завдати менше шкоди своєму організму.
Варена ковбаса
Її коло має бути блідо-рожевим, а не яскравого або навіть малинового відтінку.
По дві виплати на місяць: пенсіонерам заплатять підвищені пенсії у червні
Відстрочки, медкомісії, ТЦК та бронь: зміни у мобілізації, про які необхідно знати
Бронь не гарантує спокою: військовозобов'язаним підготували новий квест – що треба встигнути
Масові перевірки пройдуть по всій країні: де шукатимуть ухилянтів
Яскравий колір говорить про багатьох барвників, зокрема Е250.
Великі дози цього барвника є небезпечними для людей.
Упаковка має бути без слідів здуття, деформації чи плям.
Краще вибрати ту ковбасу, оболонка якої не прилягає до неї щільно або липне до рук.
Копчена ковбаса
Вибираючи головний інгредієнт для бутербродів на новорічному столі, слід звернути увагу на щільність і зріз. Він має бути рівномірним, сухим і гладким.
Сало в ньому має бути білим, а не жовтим чи коричневим.
Обов'язково дивіться, що пишуть на етикетці.
Найкраще вибирати варіанти з мінімальною кількістю інгредієнтів та уникати Е575.
Якісний продукт не повинен називатися "м'ясний виріб", це має бути саме "ковбаса".
Нагадаємо про салат за 5 хвилин: рецепт з шинкою , сиром та оливками для вашого святкового столу.
Раніше ми повідомляли, як додати екзотики звичному гороховому супу: лайм та спеції змінюють усі.