Сергій Шемчук пішов добровольцем на фронт, а коли повернувся - відкрив у Тернополі тату-салон. Ветеран АТО каже, що після пережитого на Донбасі було важко реабілітуватися та повернутися до нормального життя.

Чоловік розповів, що татуюваннями зацікавився ще під час служби в армії. Там він сконструював першу тренувальну тату-машинку, а перше тату зробив у 18 років.

“Пам’ятаю, ми з хлопцями дістали моторчик, зажими, використали для машинки струну гітари. А тоді вже якраз з’явилися гелеві ручки і так вдалося змайструвати тренувальну тату-машинку”, - каже Сергій "Суспільному".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Після Революції Гідності, коли пішов на схід добровольцем, довелось пережити багато втрат: “Завжди згадую побратимів, які загинули. Це були надзвичайно добрі люди з нашого підрозділу і не тільки. Декого із них я знав ще до війни”.

Після повернення з війни Сергій хотів знайти роботу, яка би приносила задоволення: “Було бажання довести власним прикладом, що ветерани війни, повернувшись додому, можуть і далі робити щось важливе, бути корисними іншим людям. Хотілося показати, що життя після війни існує”.

Тату-салон Сергія Шемчука працює майже півроку. Для того, щоб його відкрити – чоловік їздив на заробітки за кордон. Там він практикувався, як майстер татуювання: “Я почав там працювати в тату-салоні і це мені дало впевненість, що я можу робити татуювання багатьом людям”. Так хобі Сергія перетворилося на справу життя.

Нагадаємо, до лікарень Львова запустять капеланів - даруватимуть хворим віру, поки медики ставлять крапельниці

Як повідомляв "Знай.ua", пройшов підвали-катівні путінських найманців: отець Діонісій розповів, як став капеланом

Знай.ua писав: "Вони повинні бути впевненими, що отримають допомогу": як працює мобільний центр психологічної підтримки на Донбасі