Багато хто звик, що котлети повинні готується з м'ясного фаршу, цибулі і пари яєць для клейкості. Однак це блюдо також можна приготувати з курки і хлібної м'якушки.
Рецепт смачних курячих котлет опублікували у виданні "Зі смаком".
Читайте Знай в Google News!
У цих котлет простежується вершковий смак і вони чимось нагадують котлети по-київськи. При цьому в складі немає яєць, цибулі і червоного м'яса.
Для приготування страви необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Куряче філе - 1 кг
- Хліб - 190 г
- Вершкове масло - 125 г
- Молоко - 250 мл
- Пшеничне борошно - 50 г
- Сіль - за смаком
- Чорний перець ( мелений) - за смаком
Спосіб приготування:
1. Половинку хліба потрібно очистити від кірки і м'якуш порізати на шматочки середнього розміру. Потім залити його молоком або вершками і залишити на деякий час.
2. Поки хліб просочується потрібно пропустити куряче м'ясо через м'ясорубку, змішати з розтопленим маслом, сіллю і перцем. Після цього можна додати просочився хліб.
3. Отриману масу потрібно змішувати руками, поки вона не стане однорідною. Потім тарілку потрібно накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин, що б маса застигла.
4. З отриманої суміші потрібно зліпити котлети. Потім котлети потрібно обкатати в борошні і прожарити на сковорідці з маслом з двох сторін. Котлети будуть готові, коли на них з'явиться золотиста скоринка.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що пляцок" вишиванка " за давнім рецептом галицьких господинь
Як повідомляв портал "Знай.uа", покроковий рецепт домашньої сметани з молока
Також, "Знай.uа" писав, що домашній вершковий крем лише з трьох компонентів