Багато хто звик, що котлети повинні готується з м'ясного фаршу, цибулі і пари яєць для клейкості. Однак це блюдо також можна приготувати з курки і хлібної м'якушки.

Рецепт смачних курячих котлет опублікували у виданні "Зі смаком".

Читайте Знай в Google News!

У цих котлет простежується вершковий смак і вони чимось нагадують котлети по-київськи. При цьому в складі немає яєць, цибулі і червоного м'яса.

Для приготування страви необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще
  • Куряче філе - 1 кг
  • Хліб - 190 г
  • Вершкове масло - 125 г
  • Молоко - 250 мл
  • Пшеничне борошно - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Чорний перець ( мелений) - за смаком

Спосіб приготування:

1. Половинку хліба потрібно очистити від кірки і м'якуш порізати на шматочки середнього розміру. Потім залити його молоком або вершками і залишити на деякий час.

приготування курячих котлет, фото: зі смаком

2. Поки хліб просочується потрібно пропустити куряче м'ясо через м'ясорубку, змішати з розтопленим маслом, сіллю і перцем. Після цього можна додати просочився хліб.

приготування курячих котлет, фото: зі смаком

3. Отриману масу потрібно змішувати руками, поки вона не стане однорідною. Потім тарілку потрібно накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин, що б маса застигла.

приготування курячих котлет, фото: зі смаком

4. З отриманої суміші потрібно зліпити котлети. Потім котлети потрібно обкатати в борошні і прожарити на сковорідці з маслом з двох сторін. Котлети будуть готові, коли на них з'явиться золотиста скоринка.

приготування курячих котлет, фото: зі смаком

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пляцок" вишиванка " за давнім рецептом галицьких господинь

Як повідомляв портал "Знай.uа", покроковий рецепт домашньої сметани з молока

Також, "Знай.uа" писав, що домашній вершковий крем лише з трьох компонентів