Багато хто любить копчену рибу, проте не ризикують її купувати, оскільки в магазині її накачують різними добавками. Але мало хто знає, що приготувати копчену скумбрію можна і в домашніх умовах.
Даний рецепт експериментальний, в ньому не використовуються хімічні добавки і підсилювачі в куса, проте риба виходить не гірше, ніж в магазині.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування копченої скумбрії будинку, необхідно підготувати такі інгредієнти:
- Скумбрія 1шт
- Сіль морська 2 ст. ложки
- Вода 0,5 л
- Чай 2-3 пакетика
- Лавровий лист 5-6 листочків
- Запашний перець
- Цибуля Червона 1шт
- Зелень.
- Олія оливкова
Спосіб приготування:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Необхідно заварити міцний чай. До нього потрібно додати лавровий лист, сіль і запашний перець. Чай повинен настоятися і охолонути до кімнатної температури.
2. Як тільки маринад охолов, в нього потрібно занурити попередньо очищену скумбрію.
3. Скумбрію в маринаді потрібно залишити на добу в прохолодному місці.
4. Після того, як риба настоялася і просочилася, потрібно дістати її з маринаду і викласти на тарілку.
5. До скумбрії додати порізану півкільцями цибулю і залити її оливковою олією.
Ця страва не вимагає багато зусиль і готується швидко. При цьому воно здатне порадувати навіть найвимогливіших гурманів.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що унікальний рецепт " рибних хвостиків"
Як повідомляв портал "Знай.uа", пиріг з сиру "Сльози ангела" стане вашим улюбленим десертом
Також, "Знай.uа" писав, що пряний рулет по-селянськи з тонкого сала прокладе шлях до чиєму завгодно серцю