У місті Почаїв в Тернопільській області є не тільки Почаївська лавра, а й міські Світські об'єкти. У цей список входить і стадіон, на якому днями пройшов футбольний матч. Вболівальники розповіли про ситуацію з місця подій.

Стадіон давно не ремонтувався, старі лавки і заросле поле залишилися з часів СРСР. На додачу до цього добра тут є ще й сміття, гори сміття. Городяни показали, в яких умовах грає молодь.

Переповнені урни, пакети зі сміттям, пляшки та інші відходи валяються на траві. Очевидці цієї ганьби розповіли, що молоді футболісти їздять в різні міста України і грають зі своїми однолітками, але ніде такого не бачили.

"Порядку немає ніде. Це фото зі стадіону де також прибирати КОМУНГОСП. Наші хлопці грають і захищають честь міста, їздять в інші міста і села на матчі і ніде немає такої ганьби. Приїхали чужі люди грати і ось який жах побачили .... сором (((( « , - пишуть люди в соцмережах.

Прибирати на цьому стадіоні має комунальне підприємство «Комбінат комунальних підприємств». Однак вони нічого не роблять. У коментарях користувачі закликали відповісти за бардак на стадіоні комунальників.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що жителі села Петриківка, що на Тернопільщині розповіли, що вони помітили на будівлях шкільного стадіону знаки та предмети, які використовують у чорній магії.

Також Знай повідомляв, що спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині в Бережанському районі зріє скандал через селянина, який вирішив розширити ділянку на кладовищі. Його односельці обурилися такою поведінкою і навіть написали в соцмережі гнівний пост.