Неабиякий скандал розгорівся в приватній тернопільській клініці, де одна з відвідувачок навідріз відмовилася вдягати захисну маску, а пізніше привела з собою групу людей, які зробили те ж саме.

Про дивну ситуацію, що межує з абсурдом, у соціальних мережах розповів лікар закладу Володимир Семерез.

"Відбувся скандал у лікувально-діагностичному центрі «Мій Лікар».Жінка записалася на прийом до лікаря 18.03.2021. Коли прийшла у клініку, відмовлялася вдягнути маску. Вона ігнорувала слова адміністратора та головного лікаря і доводила, що не хоче вдягати маску. Небажаючи слідувати проханням, розвернулася і пішла. За законом України, лікувальні заклади не мають права обслуговувати людей без масок.За п‘ять днів після цього випадку 23.03.2021, вона повернулася із групою журналістів (із невідомого каналу), це перешкоджало обслуговуванню пацієнтів (вони просто не змогли зайти всередину клініки), що мали запис, та заважало працювати лікарям і реєстратору", - пояснює чоловік.

Володимир упевнений, що це була запланована акція, аби спровокувати скандал.

"Адже те, що відбувалося - абсурд, навіть діло доходило до погроз.Хочемо ще раз наголосити, медичний центр «Мій Лікар» піклується про здоров‘я кожного з своїх пацієнтів, відвідувачів клініки та лікарів; дотримується усіх норм асептики, антисептики та карантинних заходів; дотримується конституції України, законів України, постанов кабінету міністрів, розпорядження санітарного лікаря та інших нормативно-правових документів", - наголосив Семерез.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розкопали нічний кошмар Гітлера

Як повідомляє портал Знай.ua Тернополянин знайшов "Золоте" хобі на пенсії і заробив півтора мільйона, головне-бажання

Також Знай.ua писав, що У вікнах Кам'яниці з драконами спить цілий світ: у Києві фасад покинутої будівлі перетворили на галерею.