Вчора, 26 лютого, відбулася презентація пісні "Віч-на-віч" відомої групи з Тернополя TVORCHI, яка не так давно увірвалася в український шоу-бізнес.

Свою нову пісню тернопільська група присвятила так званій "втраті себе через соціальні мережі".

"Ми одягнули нашу сторінку в біле і їй це дуже личить. Знаєте, як буває, коли мчиш центральною дорогою мегаполісу, де на тебе зі всіх сторін дивляться бігборди, рекламні щити, і ти губишся у цьому потоці, - так іноді люди губляться у світі соцмереж і втрачають себе ", – написано в одному з постів на оновленій сторінці в Інстаграм групи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, раніше Юні скрипалі з Прикарпаття підкорили Братиславу: так не грав навіть Моцарт. Юні музиканти з Прикарпаття здобули призове місце у престижному конкурсі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Друзі загиблого музиканта з Тернополя кинули всі сили на втілення його мрії: "Альбом побачить світ". Друзі музиканта Валерія Ільківа, який загинув від хвороби підшлункової залози в 33 роки, вирішили втілити його найзаповітніше бажання — випустити альбом.

Також «Знай.иа "писав, що український співак, лідер гурту" Антитіла" Тарас Тополя розповів, як зустрів у Луганській області живий доказ духовної приналежності цих територій до нашої держави: діти несподівано щиро заспівали українською мовою на її концерті.