Стало відомо про те, що відомий священик з Тернопільської області відзначив свій ювілей.

Таким чином повідомляється, що днями священику Тернопільської єпархії Православної Церкви України Роману Матлюку виповнилося 45 років. Він настоятель парафії Святої Трійці в селі Розтоки, що в Кременецькому районі.

Єпархіальна спільнота привітала настоятеля з цим святом.

У повідомленні йдеться про те, що Роман Матлюк на шляху жертовного посвячення виховав у собі і зберіг у серці милосердя і любов до ближніх.

"Нехай Всемилостивий Господь посилає вам своє батьківське благословення для звершення добрих справ на Славу Божу і процвітання Православної Церкви і нашої держави. Многая і блага літа!"- сказано у привітанні з днем народження.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також у Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня. У цей прекрасний день вона отримала численні привітання від родичів, а також від самої заступниці міського голови Галини Безкоровайної.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох