Стало відомо про те, що маленькому Арсену потрібна негайна допомога. Лікарі поставили йому смертельний діагноз, і на порятунок є всього кілька місяців.

Таким чином повідомляється, що сім'я маленького Арсенчика Бориса з Тернопільської області просить небайдужих приєднатися до збору коштів на порятунок малюка. Спільними зусиллями можна зібрати величезну суму на лікування.

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

21 січня цього року стало переломним у житті родини. Офіційно підтвердився діагноз дитини-спінальна м'язова атрофія. Це рідкісне генетичне захворювання, яке супроводжується втратою моторейнерів і прогресуючою атрофією м'язів, і це призводить до ранньої смерті.

Всього пару років тому діагноз був свідомо смертельним, однак, з'явилося спеціальне лікування, яке є дорогим. Потрібно зібрати 2,3 мільйона гривень.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Зробити цей укол потрібно до двох років, а Арсенчику вже 1 рік і 4 місяці. Дитина з кожним днем слабшає, і у нього не так багато часу. Поступово губляться елементарні навички самостійно сидіти, а перевертатися або повзати йому і не під силу.

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також "Знай" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "я їй потрібна"