Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка в останні тижні активно подорожувала Центральною та Північною Америкою, повернулася до України. Останній привіт зіркова українка передала співвітчизникам із Тернополя.

На своїй сторінці в Instagram Соломія опублікувала декілька світлин та написала, що виконує те, що давно обіцяла.

"Виконую обіцяне. Тож, зберігайте собі пост, бо раптом знадобиться коли будете у Тернополі, - пише Вітвіцька, - Топ-10 смачних і цікавих місцин у Тернополі:

1. @na.nebi - ресторан у середмісті Тернополя, займає останній поверх, передбачені інстаграмні локації з краєвидом на місто. Красива подача страв і дуже приємні ціни, порівняно зі столичними чи іншими курортними українськими містами

2. @passage_13 бар, який спеціалізується саме на коктейлях, цікавий інтер’єр та драйвова музика.

скріншот: Instagram Соломії Вітвіцької

3. @reberniaternopil заклад відомої мережі, що є у кількох містах. В Тернополі вирізняється цікаве приміщення, що здалеку вражає цікавим дизайном

4. @rk_maxim тераса і веранда ресторан просто на набережній тернопільського ставу. Єдине, взимку закриті тераса і веранда... а в них сам цимес закладів. Ще є караоке😉

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Показати ще

скріншот: Instagram Соломії Вітвіцької

5. «Майдан» (не знайшла в інстаграмі) давній і крихітний будинок, наче затиснений поміж велетенських сусідів. Досить цікавий інтер’єр з дерев’яними сходами, що ведуть у підвальне приміщення - одразу відчули пікантний аромат ватри. В меню є багато страв, що готуються на мангалі чи грилі.

6. @faine_misto_pub - величезний ресторан, що має кілька залів та рівнів. Різноманітна кухня і досить приємні ціни.

7. @kovcheg_rest будинок у формі ковчега. Власна пивоварня, у меню страви з місцевих органічних продуктів. Досить колоритне місце

скріншот: Instagram Соломії Вітвіцької

8. «Стара піцерія» (не знайшла в інстаграм) відомий усім тернополянам заклад. Специфічна піца, аде багатьом нагадує смак дитинства. Це уже більше ностальгічний момент, аніж посмакувати вишуканими стравами. Але досить атмосферно і ціни дуже-дуже приємні.

9. @staryy_mlyn цікавий заклад, хоч і віддалений від центру. Кілька поверхів та безліч цікавих залів, українська кухня та атмосфера. В поруч є крамничка з цікавими місцевими фермерськими продуктами.

10. @levila1 перша старотернопільська ресторація. Автентична кухня: цікаві місцеві страви та алкоголь власного приготування. А ще жива музика - піаніно звучить чи не щовечора".

скріншот: Instagram Соломії Вітвіцької

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті. Вона розповіла, що готується до сну і збирається знімати макіяж. При цьому телеведуча не посоромилася викласти фото без ретуші і без прикрас.