Стало відомо про те, як у Тернопільській області ловлять рибу. Десятки рибалок зібралися на водоймі в місті.

Таким чином, повідомляється, що зараз, незважаючи на досить мінусову температуру, лід залишається досить тонким, а значить, що заходити на нього не тільки не рекомендується, але і зовсім потрібно забороняти.

Зимова рибалка, фото: соціальні мережі

Однак, крихкий лід абсолютно не лякає рибалок. Десятки їх зібралися на місцевій водоймі в Тернополі. Як вони розповідають самі про себе, вони фанати зимової рибалки. Годинами сидять на місці, де влітку курсують катамарани.

Для того, щоб не замерзнути, з собою вони беруть різні зігріваючі напої, наприклад чай і кава, а також, найголовніше тепло одягнутися.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

РИБАК ВАСИЛЬ говорить про те, що потрібно підібрати взуття, яка була б не тільки зручна, але і розрахована на низькі температури.

Клює зараз не дуже, зізнаються вони, але деяким, які сидять з раннього ранку, вдалося зловити кілька риб.

На питання Чи не бояться вони потонути, рибалки жартівливо відповідають, що ко повинен померти вдома на ліжку, той не потоне.

Нагадаємо, Знай писав, що український любитель риболовлі, завзятий майстер роботи зі спінінгом Анатолій Заборовський з Рівненської області похвалився на всю країну рекордним уловом.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі рибалці вдалося зловити двох величезних коропів. Поборотися з гігантами довелося серйозно, коропи тягали човен і рибалки по всій Самарі.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті річки чистять не від риби, а від сміття. Сміттєві пробки виловлюють на річках Боржава і Латориця.