Холодець прийнято готувати з курячого бульйону, проте не всі люблять такий варіант цієї страви, тому шукають альтернативні версії. Одним з таких варіантів є холодець з квасолі, рецепт якого опублікували на сторінці "Что приготовить на ужин" у соцмережі Facebook.
Дане блюдо готується без використання м'яса, проте це повноцінний смачний холодець, який зможе порадувати навіть найвимогливіших гурманів.
Для приготування холодцю з квасолі необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Біла квасоля.
- Часник.
- Солі.
Зажарка.
- Цибуля.
- Томатна паста.
- Рослинне масло.
Спосіб приготування:
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
Орхідеї будуть чудово квітнути все літо, якщо правильно їх поливати: все необхідне є на кожній кухні
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
1. Білу квасолю необхідно відварити до готовності, охолодити, подрібнити за допомогою м'ясорубки, додати до неї часник, сіль, спеції і добре все перемішати.
2. Отриману суміш рівними порціями розкласти по тарілках.
3. З цибулі, томатної пасти і рослинного масла потрібно приготувати зажарку і полити нею холодець перед подачею.
Нагадавши, рецепт "равлики" з картоплею: руки самі потягнуться до цієї випічки
Як повідомляв портал "Знай.uа", яскраві салатні кульки на Новий Рік: найпростіші продукти стануть гідною закускою
Також, "Знай.uа" писав, ароматна ковбаска з картоплі з часником-досить переплачувати за магазинну