Багато хто обожнює котлети по-київськи, адже це блюдо дуже смачне, ситне і просте в приготуванні. Рецепт котлет по київськи з курки опублікували на сторінці "Что приготовить на ужин" у соцмережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування котлет по-київськи необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
Начинка
- Вершкове масло (25-30 грам а одну котлету)
- Часник
- Лимонний сік
- Цедра лимона
- Кропу
- Сіль
Яловичина
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
- Куряча грудка
- Лимонне масло
Панірування
- Борошно
- Збиті яйця
- Панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
Начинка
1. У розм'якшене вершкове масло необхідно додати сіль, часник, лимонний сік, трохи цедри лимона і кріп.
2. Все це необхідно добре перемішати, сформувати невеликий брусочок, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Підготовка м'яса
1. Курячу грудку необхідно порізати на пласти, відбити і посолити.
2. На край філе покласти шматочок лимонного масла і загорнути його в рулетик.
Панірування
1. Паніровку необхідно робити послідовно: спершу філе обкатати в борошні, потім в яйці, потім в сухарях, знову в яйці і снів а в сухарях (борошно-яйце-сухарі-яйце,сухарі).
2. Котлети потрібно добре прим'яти і помістити їх на 30 хвилин в морозилку
Приготування
1. Котлети потрібно обсмажити у фритюрі до золотистого кольору.
2. Викласти котлети в жароміцний посуд і відправити в розігріту духовку. Випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, шведське печиво від Ревізора панкової забезпечить різдвяний настрій
Як повідомляв портал "Знай.uа", відкритий пиріг з макаронами і фаршем - ситне блюдо для самих голодних ротів
Також, "Знай.uа" писав, що долма з яловичини прикрасить стіл на Новий рік 2020: обійдемося без банального олів'є