Приготувати ніжну піцу без особливих зусиль-мрія багатьох люблячих дружин і господинь. За допомогою запропонованого рецепта мрію можна втілити в життя. Піца на сковороді стане коронною стравою для всієї родини.

Інгредієнт

  • яйця-3 штуки;
  • майонез-5 столових ложок;
  • борошно-5 столових ложок;
  • сіль - за смаком;
  • ковбаса, сир, помідори, огірки солоні, кетчуп – за смаком.

Спосіб приготування

Для цієї піци робиться рідке тісто. Щоб його приготувати ну змішати борошно, майонез, яйця і сіль.

Готове тісто потрібно вилити на сковороду з антипригарним покриттям, в якій буде готуватися піца. Зверху тісто змащується кетчупом. Далі викладаються нарізані невеликими шматочками овочі і ковбаса. Зверху все присипається тертим сиром.

Сковороду з тестом і начинкою потрібно поставити на повільний вогонь і накрити кришкою. Час випікання піци близько 10 хвилин, потрібно стежити за консистенцією тесту. Якщо тісто не прилипає до зубочистки, то піцу можна подавати на стіл.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що приготувати можна навіть ледачі чебуреки. Ця страва стане здоровою заміною ранкового омлету або бутерброда. Для приготування використовується тушковане м'ясо з банки, сир і зелень. в якості основи можна використовувати готові коржі.

Також Знай, як приготувати соковитий пиріг з куркою. Для тіста знадобляться доступні складові, а для начинки куряче м'ясо, зелень і соус. В результаті можна насолоджуватися цікавим і незвичайним блюдом.

Нещодавно Знай передавав, що для "ледачих" поварять у нас в запасі є вельми цікавий рецепт-Піца в чашці за дві хвилини.