На Тернопільщині показали природну пам'ятку, яку гідно оцінять цінителі романтики – Русилівські водоспади. Цей туристичний маршрут приваблює мандрівників з усієї країни.

Природний каскад водоспадів знаходиться недалеко від міста Бучач. Довжина природної пам'ятки становить 3 кілометри. Потоки знаходяться на правому березі річки Стрипа. Щоб дістатися до них потрібно подолати пішки круті гірські стежки, пройти через дерева і зарості.

Спуститися до води можна тільки по мокрих дерев'яних сходах, що додає. Водоспадами можна милуватися зверху. Тут цікаво буде всім-і поціновувачам екстриму, і любителям романтики і природної краси.

Сьогодні Русилівські водоспади - це гідрологічна пам'ятка природи місцевого значення.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині побував відомий телеведучий програми "Орел і решка" Євген Синельников. Він показав усім українцям, куди можна піти і поїхати, якщо приїхати в цей прекрасний регіон України. Ведучий показав українцям всю красу Тернопільщини і навіть розповів, як дістатися до каньйонів, озер і водойм, побачити невимовну красу.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Знай писав, що влітку 2020 року деякі країни зважилися відкрити кордони і пустити відпочиваючих. Українські турагентства відкрили продаж путівок. Так з початку липня вже можна буде летіти, вітчизняні туроператори запускають продажі путівок в найпопулярніші країни-Туреччина, Єгипет, Кіпр і Грузія.

Нещодавно Знай передавав, що унікальне історичне і культурне надбання Україна в вид монастир, палаців і оборонних фортів безслідно йдуть у небуття через відсутність фінансування. У мережі показали архітектурні цінності України, які руйнуються.