На Тернопільщині прихожанка храму зробила вишуканий подарунок священнослужителю. Жінка вишила його портрет бісером і передала його в храм.

Унікальний подарунок від парафіянки отримав священнослужитель Олексій Філюк. Про подарунок він написав на своїй сторінці в Facebook. Жінка власноруч вишила портрет батька Олексія бісером. Така незвичайна робота дуже здивувала і вразила до глибини душі священнослужителя.

Він написав, що парафіянка Оксана піднесла такий подарунок. Також отець Олексій подякував їй за те, що вона розвиває Богом дані їй таланти. Він побажав їй Господніх благословень всій її родині.

Нагадавши, Знай писав, що священик в Одеській області незвичайним чином звернувся до Президента з проханням про ремонт доріг в районі. У їхньому районі асфальт зруйнувався і з'явилися глибокі ями. Цим шляхом змушені їздити люди відразу декількох сіл. Священнослужитель вирішив звернутися до Президента Зеленського з проханням відремонтувати дорогу.

Також Знай повідомляв, що у Чернівецькій області при чоловічому монастирі знаходиться дитячий будинок, де виховують сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Опікуном 415 вихованців став архієпископ Лонгін. Усиновлені священнослужителем діти ходять до школи, яка знаходиться в селі Молниця, допомагають по господарству.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі монах-місіонер з Білорусі служить у греко-католицькому храмі Успіння Пресвятої Богородиці та записує відео для молоді. Падре Серж намагається достукатися до молоді, до їхніх душ і сердець, розповісти про позицію церкви.