На Тернопільщині поліція розслідує два факти шахрайства в мережі Інтернет. Жителі області поскаржилися на продавців, які продавали неіснуючий товар.

Один з жителів Тернополя перерахував 7500 гривень в оплату електроінструментів, але покупку так і не отримав. Мешканка Чорткова сплатила частину вартості корови в розмірі 7000 грн.

Обидва постраждалих знайшли оголошення про продаж товарів на сайті популярної дошки оголошень. Житель Тернополя зв'язався з продавцем електроінструменту, який розповів, що відправить посилку тільки після повної оплати. Чоловік погодився і перерахував йому 7500 грн. Замовлений товар, так і не був відправлений. Після цього зв'язок з продавцем обірвався.

Мешканка Чорткова хотіла купити корову за 28 тисяч гривень. Вона зв'язалася з продавцем, який пообіцяв їй доставити тварину з Рівненської області. Жінка повірила та сплатила завдаток у розмірі 7 000 грн. Однак корову їй так і не привезли.

Правоохоронці розшукують шахраїв та попереджають мешканців Тернопільщини не вірити обіцянкам шахраїв. Також правоохоронці попросили користувачів мережі ретельно перевіряти відгуки про продавців товарів та їх банківські реквізити. Якщо є можливість, то потрібно зустрічатися з продавцем особисто. При отриманні товару поштою його потрібно оглядати на відділенні і тільки потім оплачувати доставку або відмовлятися від товару.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадавши, Знай, що співробітники "Нової пошти" можуть вас обікрасти, особливо якщо ви чекаєте посилку з пивом. Саме така історія сталася з однією українкою.

Також Знай писав, що в Запоріжжі почастішали випадки відкручування номерних знаків з машин. Шахраї потім вимагають гроші за повернення.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі школярів застали за розписуванням під'їздів.