Володимир Ковцун або Владзьо з "Вар'яти-шоу" розповів про подальшу долю проекту без Сергія Притули, який пішов у політику.

Читайте Знай в Google News!

Цим комік поділився в інтерв'ю для видання "Доба".

Владзьо живе в селі Гнилички Тернопільської області і більшу частину свого часу проводить саме там, а не в столиці. Незважаючи на те, що беззмінний лідер Сергій Притула пішов у політику, "Вар'яти-шоу" продовжують роботу над подальшими проектами.

За словами Володимира Ковцуна, після відходу Сергія Притули нічого не змінилося – КОМІКИ як і раніше працюють над новими концертами і подальшими проектами. Кожен учасник шоу зайнятий розробкою власного сценарію.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Владзьо заявив, що його улюблена тема для жартів – побутові проблеми і відносини в сім'ї. На його думку, це невичерпна тема, яка буде актуальна завжди. Політичні теми їх не цікавлять, оскільки над тим, що зараз відбувається в країні, жартувати вже не смішно.

Володимир Ковцун / фото: соцмережі

Через карантин комік змушений перебувати на Тернопільщині, незважаючи на те що вся його робота протікає в столиці. Журналіст поцікавилася, як в такій обстановці протікає робота.

" насправді, хто де живе, там і більше часу проводить. Але під час карантину ми всі роз'їхалися по селах і містах, до батьків. Ми чекаємо поліпшення ситуації, а разом працюємо. Справді, ми ось тільки коли вирушаємо в тур, то з'їжджаємося разом, а так все по домівках", - розповів Владзьо.

В цілому ж комік повідомив, що відхід Сергія Притули в політику ніяк не завадив роботі колективу. Всі сприйняли рішення лідера нормально, а в команді вже з'явилося кілька нових гумористів. Зараз "Вар'яти-шоу" продовжують розвиватися і беруться за нові проекти. Їх навіть вже почали запрошувати закордон на концерти, проте через карантин поїхати куди-небудь неможливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Квартал 95" висміяв "слуг" Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ткач з "Квартал 95" змінив національність.

Також Знай.иа писав, що Юрій Ткач зізнався, що думає про перший сніг.