На Тернопільщині вітчим "виховував" свого 4-річного пасинка кулаками. Дитину забрала швидка із закритою черепно-мозковою травмою, переломом ноги, саднами і синцями.

Про подію розповіли у Кременецькому відділі поліції. За словами старшого слідчого зі Кременецького відділу поліції Олександра Кушки вітчим накинувся на дитину на очах у його матері. Причиною стали капризи дитини. Чоловік хотів таким чином заспокоїти пасинка. Рідна мати хлопчика намагалася зупинити побої, але її співмешканець не підпускав її до дитини. Пізніше їй вдалося схопити малюка і втекти до сусідки. Звідти вона викликала швидку і поліцію.

Хлопчика з травмами забрали в лікарню, а вітчима затримала поліція. Відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 122 Кримінального кодексу України. Також вітчиму збираються обрати запобіжний захід на час слідства.

У підозрюваного є 8-річна дочка від першого шлюбу, а також спільна 10-місячна дитина з новою співмешканкою. Дана сім'я стоїть на обліку в службі у справах дітей і має статус малозабезпеченої.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харківському районі нові будинки таксист побив до крові колишню дружину на очах дитини. На місце події викликали поліцію і написали заяву на чоловіка.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Також Знай писав, що у Росії, в селі під Волгоградом, батьки 10-річного хлопчика вирішили, що він одержимий бісом і провели над ним " обряд з вигнання нечисті". Відео з тим, що відбувається вони опублікували в Інтернеті.

Нещодавно Знай передавав, що стало відомо про те, що в столиці водій жорстоко побили до крові жінку з дитиною на руках. Стався цей інцидент у понеділок, 2 листопада в Києві на Позняках.