На Волині судили студента, який хотів вкрасти порося з місцевого сільськогосподарського підприємства. Інцидент стався в селі Тихотин 6 серпня цього року.

Молода людина є студентом училища. Під час літніх канікул молодий чоловік вночі проник на територію підприємства і хотів вкрасти порося. Він заліз у приміщення через не закрите вікно. Далі він переліз через огорожу в загін з поросятами. Далі хлопець зловив одного з них і хотів винести з території підприємства в поліетиленовому пакеті, пише Район.Рожище.

Назад він рухався тим же шляхом. Молодий чоловік переліз через огорожу, але вибратися з вкраденим поросям йому не дали співробітники підприємства. Вони зловили хлопця вже перед вікном, коли він збирався вилазити. Після цього було встановлено, що вартість вкраденого 1,5-місячного порося склала 1000 гривень.

Під час судового засідання, яке відбулося днями, молодий чоловік повністю визнав свою провину. Він також відшкодував збиток і повернув тварину. Суд взяв до уваги і той факт, що у нього не було судимостей, тому йому призначили випробувальний термін – 1 рік.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в столичному метро 15-річний школяр вирвав з рук пасажира телефон. Після цього схопився у вагон поїзда. Випадок стався на станції метро "Університет". Коли злочинець вирвав мобільний, потерпілий не розгубився. Він швидко наздогнав злодія і вивів на платформу, а потім звернувся до співробітників поліції.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Також Знай писав, що у Бродах Львівської області місцевий житель підозрюється у скоєнні кількох злочинів. Серед постраждалих є 85-річна пенсіонерка. Зловмисник двічі пограбував її протягом трьох годин.

Нещодавно Знай передавав, що в Конотопі Сумської області міліціонера судитимуть за розбійний напад, грабіж, зберігання наркотиків і боєприпасів.