В Україні триває війна на Донбасі, українські військові також гинуть за нашу країну. Сьогодні 3 листопада матері загиблого артилериста Володимира Гарматія вручили нагороду. Вона була приурочена до Дня ракетних військ і артилерії.

Мама загиблого захисника зв'язалася з командувачем сухопутними військами ЗСУ Олександром Сірським. Жінку привітали з професійним святом, подякували за виховання справжнього героя, який заслуговує найвищої нагороди за свій подвиг.

Виконуючий обов'язки обласного військового комісара Микола Бойко розповів, що загиблий український воїн став першим і поки єдиним артилеристом, якому присвоїли звання Герой України.

Також стало відомо, що жінці подарували дрібну і велику побутову техніку - Кондиціонер, мікохвильову піч і хлібопічку. У цій техніці сім'я дуже потребувала.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Мама загиблого героя розповіла, що до півсіднього не знала, де її син. Про його участь у військових діях на Донбасі дізналася, коли найрідніша для неї людина загинула. 21-річного Володимира вбили російські окупанти в Луганській області 25 липня 2014 року.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про те, що в Києві помер воїн-доброволець ЗСУ. Захисник України ніс службу в разведподразделении 72 ОМБр. Помер воїн ЗСУ Віктор Давиденко, який служив з 2014 року і пройшов війну на Донбасі.

Також Знай писав, що в Києві коронавірус забрав життя відомої патріотки, активістки і волонтера Оксани Животкової.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті попрощаються із загиблим ветераном АТО.