Рис-це відмінний гарнір і основа для багатьох страв. Його можна використовувати в супах і в других стравах. Як не дивно, але приготувати тушкований рис з курячою грудкою в сметанному соусі не представляє складності. Для цього знадобляться прості інгредієнти і трохи часу. Тому вечеря для всієї родини може стати найулюбленішим прийомом їжі.

Інгредієнт

  • Фарш курячий-250 г,
  • рис - 200 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • сметана - 100 г,
  • вода-250 мл,
  • масло-для смаження,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Спосіб приготування

Лук потрібно дрібно порізати, а моркву натерти на тертці. Підготовлені овочі обсмажуються на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. До них додається курячий фарш. Всі разом потрібно обсмажити протягом 3-5 хвилин. Всю суміш потрібно посолити і поперчити.

Після цього потрібно промити рис. Крупа викладається тонким шаром на фарш і овочі. Після цього все заливається водою і накривається кришкою. Тепер все готується потрібно протягом 15-20 хвилин. Гасити блюдо потрібно до готовності рису. Коли рис стане м'яким потрібно додати сметану. Блюдо має настоятися протягом 7-10 хвилин під кришкою. Після цього блюдо можна подавати до столу.

Нагадавши, Знай, що печеня по-домашньому-тушкована картопля з м'ясом і смачною підливою. Для приготування спекотного можна використовувати будь-яке м'ясо, але найсмачніше печеня зі свининою.

Також Знай писав, Як приготувати печеню по-домашньому з риби.

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Нещодавно Знай, як приготувати заливний пиріг з капустою.