Найстаріший житель села Чистилів Тернопільської області-93-річний Дмитро Поворозник не пропустив жодні вибори. Цього разу він також сходив на виборчу дільницю і розповів, як обирає гідних представників у місцеву владу.

Голова Чистилівської дільничної виборчої комісії Ірина Цибульська розповіла суспільному.Тернопіль, що це найстаріший виборець у їхньому селі.

Дмитро Поворозник заздалегідь підготувався до походу на ділянку і взяв з собою маску і ручку. Чоловік зазначив, що він хоче знати, за кого віддавати голос, тому уважно вивчав інформацію про всіх кандидатів. Він вважає, що потрібно вибирати «своїх людей», які будуть дотримуватися законів і розбираються в процесі управління. Головним джерелом інформації для Дмитра Поворозника стали місцеві газети.

За словами Ірини Цибульської у них в селі 835 виборців. Вибори пройшли без порушень-тихо і спокійно. На дільницю прийшли 472 виборці.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у неділю, 15 листопада, пройде другий тур місцевих виборів. Згідно з даними екзитполів вже імовірно відомо, в яких містах кандидати продовжуватимуть боротьбу за крісло мера.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Також Знай писав, що в неділю, 25 жовтня, стали відомі результати екзит-полу на виборах у Дніпрі. За попередніми даними, лідирує діючий голова міськради Борис Філатов з результатом в 44,47%.

Нещодавно Знай передавав, що жителі Маріуполя, Києва, Дніпра та Тернополя визначилися зі своїм вибором. Там залишилися в своїх кріслах діючі мери. В інших містах пройде другий тур виборів.