Історія про смерть іноземної студентки у Тернополі та народження дівчинки отримала щасливе продовження. За малятком приїхав батько і бабуся із Замбії. Чоловік забрав дочку після того, як медики виходили її до нормальної ваги (дитина народилася раніше терміну).

До лікарні Тернополя батько приїхав із Замбії. Його дружина, яка навчалася в Тернопільському вузі померла від ускладнень коронавірусу. Їй було 29 років. Молодий батько розплакався, коли йому дали на руки дитину.

Дівчинка народилася недоношеною, тому лікарі помістили її в кувез в педіатричному відділенні для недоношених дітей. Найближчим часом молодий батько і його рідні заберуть дитину на батьківщину.

Плакав не тільки молодий батько, а й персонал лікарні. Вони встигли прив'язатися до маленької сирітки. Генеральний директор медичного закладу Григорій Корицький висловив співчуття родині померлої молодої жінки, а маленькій дівчинці побажав щастя і здоров'я.

Драма розігралася 29 серпня. Тоді померла 29-річна громадянка Замбії, яка була вагітна. Через її небезпечний стан здоров'я лікарі прийняли рішення робити кесарів розтин. Через 9 днів після народження малятка її мама померла від поліорганної недостатності (у неї відмовили відразу кілька органів). Після смерті у жінки діагностували коронавірус, а новонароджену дівчинку вдалося врятувати.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що стали відомі нові подробиці про смерть 29-річної породіллі в Тернополі. Відмовило відразу кілька органів.

Також Знай писав, що дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, у якої під час вагітності діагностували коронавірус, померла в клініці в Німеччині.

Нещодавно Знай передавав, що в Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина. Руслана Довгаль довгий час лежала в реанімації.