На Тернопільщині живе 87-річна Ганна Величко. Жінка відома своєю любов'ю до прогулянок босоніж. У своєму похилому віці вона гуляє без взуття з ранньої весни до пізньої осені і дуже не любить взуття.

"Ходжу, поки сніг не випаде, а коли холодно, беру валянки", - каже Анна.

Їй взуття не подобається, але перші свої туфлі вона згадує з теплом і посмішкою. Перше взуття їй купили, коли вона була юною дівчиною. Сама Анна розповідає, що вона йшла «на музи» саме тоді їй купили взуття і красиву косинку, повідомляє Суспільне.

Жінка живе в селі Босірі з ще 70 жителями. У цьому віддаленому населеному пункті немає магазину, тому продукти Ганні привозить її син. Чоловік розповідає, що босі прогулянки його мами – це секрет її довголіття і активності.

Сама босонога мешканка села розповідає, що вона живе одна вже понад півстоліття. Її чоловік помер 57 років тому в молодому віці. Анна скаржиться, що їй одній нудно, а взимку взагалі туга. Незважаючи на свій вік жінка тримає курей і робить запаси на зиму. Все її життя-це робота в колгоспі на заготовленні тютюну. Працівницею жінка була зразковою, тому про неї писали місцеві газети.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

87 років не перешкода для вишивки, тому будинок літньої жінки весь прикрашений вишитими наволочками, рушниками і постільною білизною. Вона показала всю красу своєї роботи. Жінка вже приготувала собі рушники в труну.

Анна Величко розкрила секрет, з якої нагоди вона взувається. Туфлі і красиву спідницю жінка одягає до церкви. Весь інший час вона ходить босоніж.

Нагадавши, Знай писав, що мешканка Прикарпаття відзначила 100-річний ювілей.

Також Знай повідомляв, що у Львові містянка Віра Грицак відзначила своє сторіччя.

Нещодавно Знай передавав, що подружжя з Франківська відзначили ювілей спільного життя і показали, як потрібно жити душа в душу.