У Тернополі вранці 23 вересня сталася трагедія, що шокувала все місто. У власній квартирі виявили мертвою вчителя та завуча школи №11. 53-річна жінка не вийшла на роботу і колеги захвилювалися, пише 20 хвилин.

Вони почали їй дзвонити, але трубку ніхто не брав, тому вони вирішили попросити про допомогу сусідку Анжели Макаренко. Жінка зайшла в квартиру і побачила тіло з закривавленими ранами. Поліція виявила в приміщенні ідеальний порядок і викликала родичів для більш детального опису майна загиблої. Також Експерт після першого огляду тіла заявив, що жінці пошкодили голову і шию.

Колеги Анжели Макаренко відгукуються про неї, як про висококваліфікованого фахівця. Вони кажуть, що ця жінка якщо береться за справу, то виконує його на відмінно. Вона завжди приходила в школу однією з перших, тому сьогодні вранці колеги насторожилися, коли Анжелу Макаренко не застали на робочому місці. Бити на сполох почали, коли жінка не прийшла на 1 урок.

Вже в середині дня стало відомо, що поліція виявила передбачуваного вбивцю. Ним виявився 44-річний співробітник одного з банків Тернополя. Він повісився, а тіло виявили в шахті ліфта одного з багатоповерхових будинків на проспекті Злуки.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Поліція обґрунтовано вважає, що цей чоловік розправився з учителем, так як він останній, хто бачив живою жінку. Він спілкувався з нею до пізнього вечора. Його також бачили в школі, а в приблизний час смерті Анжели Макаренко ця людина була в її квартирі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі.

Також Знай писав, що багатодітну маму розстріляли поки діти були на дистанційному уроці.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові син убив батька за те, що той почав пити.