Тернопільський бізнесмен Богдан Порицький намагався сховатися від журналістів проекту «СтопКор». Під час втечі демонстрував журналістам середній палець і відмовлявся спілкуватися. Відео ганьби з'явилося на сторінці в Facebook «Стоп корупції».

23 вересня в Господарському суді області мало відбутися засідання у справі про велику заборгованість компанії Богдана Порицького перед контрагентами. Сума боргу становить 3 мільйони гривень.

Журналісти та правозахисники подали до суду заяви, щоб потрапити на судове засідання. Незважаючи на це їх не пустили в будівлю суду в день засідання і не пояснили причин. Через це під будівлею суду зібралися люди, які вимагали пояснення причин такого незаконного рішення.

Люди розповіли, що в суді має розглядатися справа про спір між ТОВ «Блок майстер Україна» і ТОВ «Термобуд-Каркас» Богдана Порицького. Представники громадської організації та інформаційного агентства розповіли, що напередодні внесли заяву про те, що хочуть бути присутніми на засіданні суду, здійснювати відеозйомку і контролювати дотримання законодавства України, але їх не пустили і заявили, що на засіданні повинні бути присутніми лише сторони спору. Активістів навіть не пустили на розгляд заяви. Поліція, яку викликали на місце, довго не погоджувалися з необхідністю виклику СОГ для встановлення осіб, які перешкоджають попаданню в будівлю суду. Після цього активісти звернулися до голови суду Сергія Стопника, щоб він вийшов і пояснив ситуацію.

Раніше Богдан Порицький вже був помічений в покупці товарів на велику суму і у відмові оплачувати кошти. Зараз він вчинив також. Він намагається уникнути необхідності заплатити борг у 3 мільйони гривень ТОВ "Блок майстер Україна".

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Львові мер міста Андрій Садовий намагався уникнути гострих питань журналістів і вирішив вислизнути в ресотран.

Також Знай повідомляв, що в Києві злодій викрав машину і намагався на ній сховатися від погоні правоохоронців.

Нещодавно Знай передавав, що 23 серпня вночі Дніпровські правоохоронці на вулиці передовій зупинили машину, водій якої помітно нервував, відповідаючи на запитання. Пізніше він і його товариші зникли, а в машині копи знайшли " сюрприз".