У Тернополі автомобіль провалився в яму, що утворилася на проїжджій частині. Провал в асфальті стався на вулиці Коновальця. У ньому застряг автомобіль марки Peugeot. Про подію повідомили очевидці, пише Суспільне.

Трохи пізніше автомобілю на допомогу прийшов Евакуатор. У Тернопільводоканалі розповіли, що провал в асфальті утворився через те, що прорвало трубу водопроводу. За словами майстра труба тріснула ще вночі. Потік води розмив грунт, що призвело до провалу асфальту під вагою транспорту.

З раннього ранку Тернопільводоканал зайнявся ліквідацією пориву та аварії. Також в компанії розповіли, коли з'явиться вода в прилеглих будинках. Обіцяють усунути всі наслідки пориву до 19-20 години вечора.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи. І ось, вже в мережі почали з'являтися фотографії, як вона почала провалюватися. Хто відповідатиме за це-поки що невідомо. Також, не було ще й офіційних коментарів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території " Укртелекому». На опублікованих знімках-діра біля люка, яку горе-ремонтники заткнули великими каменями і шматками бетону, замість того, щоб покласти новий шматок асфальту.