Священик з Тернопільщини просить допомогти зібрати кошти на лікування його дружини. Сім'я клірика Тернопільської єпархії капелана 44-ї окремої артилерійської бригади протоієрея Володимира Андрухіва звернулася до українців.

У дружини священнослужителя медики діагностували важке захворювання, яке вимагає великих коштів на лікування. Сім'я вже віддала всі заощадження на обстеження і перші етапи лікування. Про це пише cerkva.te.ua.

Парафіяни та рідні священнослужителя просять допомогти зібрати гроші. Вони надали реквізити, на які можна перерахувати посильну допомогу. При цьому священнослужителі не опублікували медичних документів і діагноз.

Нагадавши, Знай повідомляв, що боєць АТО з Коломиї отримав складну травму хребта. 19 Вересня боєць АТО Ігор Авдєєв відпочивав з сім'єю в басейні. Стрибнувши в басейн він отримав травму хребта. У чоловіка зафіксували перелом п'ятого хребця і пошкодження спинного мозку в результаті чого він виявився паралізований.

Також Знай повідомляв, що маленькому хлопчикові потрібна допомога в боротьбі з важкою хворобою. Маленький Саша з самого народження страждає від важкої форми анемії-Блекфена-Даймонда. Через це захворювання гемоглобін хлопчика падає кожні 40-45 хвилин і він стає вразливим до всіх інших захворювань. Його світ-це батьки і сестра.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що п'ятирічний Максим вже 10 місяців бореться за своє життя, яка різко змінилася в результаті черепно-мозкової травми, яку він отримав при невдалому падінні з невисокої гірки на дитячому майданчику. Нейрореабілітація стала повсякденною роботою для дитини, її сім'ї та команди лікарів. За цей час малюк стабілізувався, увійшов в Малу свідомість, що, на думку лікарів, дуже хороший показник.