Тернополянка Мар'яна Кравчук донедавна носила дуже довге волосся. Вона не підстригала їх 13 років. В результаті коса виросла більше 1 метра. Однак життя внесло свої корективи і довелося сходити в салон краси на стрижку.

У Тернополі жінка завоювала звання місцевої Рапунцель, їй робили компліменти і захоплювалися таким довгим волоссям. Мар'яна зізналася, що таке довге волосся дуже складно носити. Вона їх мила 1 раз в два дні і сушила без фена до самого ранку. Вона завжди заплітала косу або збирала їх у хвіст.

Мар'яні довелося відрізати довгі локони через погане самопочуття. Жінка зазначила, що з часом з'явилися головні болі, а волосся почало випадати і стали ламкими. Після походу в перукарню Мар'яні стало легше і з'явилося відчуття польоту.

Як виявилося, носити довгі локони-це сімейна традиція. Мар'яна зазначила, що у її бабусі і мами теж були завжди довге волосся. Зараз жінка радіє відчуттю легкості і поки не планує відрощувати нову косу.

Нагадавши, Знай писав, що фіналістка четвертого сезону реаліті шоу" Від пацанки до панянки "(Новий канал) Юлія Чигринець на прізвисько "Бандитка" потрясла кардинальною зміною образу-дівчина повністю поголила голову.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також Знай повідомляв, що деякі всесвітньо відомі зірки кіно в пристойному віці виглядають набагато краще, ніж вони ж виглядали в молодості. Розглянемо кілька актрис, які, як хороше вино, з роками стали тільки краще.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Сумська показала красиві фотографії, на яких з'явилася в цікавих локаціях-на зелених вулицях і в затишній кав'ярні. Ольга щиро пораділа початку дощової пори і зізналася, що осінь її зачаровує.