На Тернопільщині попрощалися із завідуючою дитячим садком 46-річною Світланою Мельник. Жінка померла через захворювання. У неї була температура, але медики відмовлялися госпіталізувати її, так як не було інших симптомів коронавірусу. Про це повідомляє 20 хвилин.

Світлані Мельник було всього 46 років. Жінка нещодавно стала бабусею, у неї була улюблена робота в дитячому садку. Колеги та рідні називали її промінчиком світла в сірих буднях. Світлана, за словами подруг, була завжди в гарному настрої і з посмішкою на обличчі. Знайомі розповіли, що вони до останнього вірили в те, що жінка одужає.

Її довго не брали в лікарню, так як не було симптомів коронавірусу, а коли прийняли, то ситуація була критичною і час упущено. Після цього жоден із запропонованих методів лікування не допоміг.

Нагадавши, Знай повідомляв, що депутат від "європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила новини про стан побитого Володимира Балуха. Колишнього кримчанина і в'язня кремлівських казематів ввели в медикаментозний сон після того, як його побили в Києві невідомі. Зараз його стан змінився і медики збираються привести депутата до тями.

Також Знай писав, що на Хмельниччині від COVID-19 помер військовий. Смерть константували в одній з ЦРЛ області. У Збройних Силах України зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині померла вчитель і директор Школи в селі Рекшин Бережанського району Оксана Заєць. У неї були симптоми коронавірусної інфекції, але результати тесту досі не були відомі. Станом на ранок понеділка 21 вересня результати тесту не приходили.