На Тернопільщині попрощалися з відомим чиновником і громадсько-політичним діячем, колишнім головою Чортківської РДА Олександром Стадником. Про це повідомили у Чортківській РДА на сторінці у Facebook.

Олександр Стадник пішов з життя в 58 років. За своє життя він встиг завоювати славу по всій області. Зліт його кар'єри припав на 2005-2006 роки. Тоді він став керівником Чортківської ОДА. Також він представляв інтереси Чортківського району в обласній раді. Крім того, він спробував себе і в комерційних структурах.

Друзі та колеги померлого заявили, що він був патріотом своєї країни, порядною і чесною людиною. Його знали, як надійного друга і висококваліфікованого фахівця у своїй справі.

У зв'язку зі смертю колишнього чиновника в Чортківській ОДА висловили слова співчуття рідним і близьким померлого.

Нагадавши, Знай писав, що 18 вересня, моторошна трагедія потрясла киян. Вранці на вулиці Борщагівській, 154 молодий чоловік зірвався з даху паркувального комплексу і загинув на місці від отриманих травм. Найстрашніший момент потрапив під приціл камер відеоспостереження.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові раптово помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої допомоги. У четвер, 17 вересня, у Львові помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Андрій Головін. Колеги відзначають, що він був чудовим фахівцем і дуже порядною людиною.

Нещодавно Знай передавав, що На Тернопільщині попрощалися з ветераном АТО Олегом Атаманчуком. У нього залишилася Молода дружина і маленька дочка, а також брат-близнюк і літні батьки.