На Тернопільщині в місті Теребовля на кладовищі з'явилося звалище в непризначеному для цього місці – на місці пам'ятника воїнам УПА. Небайдужі мешканці міста звернули увагу місцевої влади на те, що такого сміттєзвалища бути не повинно. Однак по сьогоднішній день на цьому місці нічого не змінилося.

Активісти виклали в мережу фото, на якому видно, що біля пам'ятника дійсно розкидане сміття. Поруч стоїть сміттєвий контейнер. За пам'ятником воїнам УПА йдуть могили людей. Однак нікого не збентежило, що тут лежить сміття.

Активісти зазначили, що в першу чергу винна влада, так як допустила і дозволила встановити сміттєвий контейнер біля пам'ятника. Також владу звинуватили в тому, що не проводиться прибирання цього місця, а значить і створення стихійного звалища.

Під гарячу руку потрапили і ті, хто в церковні свята і в звичайні дні йдуть до церкви повз цього смітника, б'ють себе в груди, показуючи, які вони патріоти і тут же виносять сміття до пам'ятника.

Також в пості є і вимога до місцевої влади. У ньому активісти заявили, що потрібно прибрати звалище і очистити територію. До жителів Теребовля вони також звернулися і попросили не топтатися на могилах людей, які загинули за нашу країну.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще