На Тернопільщину збирається приїхати президент Володимир Зеленський. Про це говорили ще з кінця минулого тижня. Главу держави чекали в середу 16 вересня, але поїздка відбудеться сьогодні 18 вересня.

Президент Зеленський збирається побувати в Збаражі. Він приїде в замок, де йому в закритому режимі покажуть кандидатів від Партії «Слуга народу» до місцевої ради і на інші пости. Також на цьому закритому заході повинні будуть розповісти про досягнення "слуг народу" за останні півтора року.

Зеленського чекають не тільки представники його партії в Збаражі, а й місцеві жителі. У цьому місті давно побудована дорога, яку досі не відкрили. Швидше за все, Зеленський піаритиметься на відкритті цієї дороги.

Нагадавши, Знай писав, що Україна готова до масштабного виробництва вакцини проти COVID-19. Про це Володимир Зеленський повідомив на зустрічі з президентом Австрії Олександром Ван дер Беленом. Президент України розповів, що наша країна має достатньо виробничих потужностей, щоб виробляти у великих кількостях вакцину. Зеленський заявив, що країна готова надати потужності, коли вакцина пройде всі етапи випробувань. Під час цієї зустрічі український президент говорив з австрійським колегою про відновлення двосторонніх зв'язків між країнами.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Знай повідомляв, що на фасаді Львівської Ратуші до приїзду Президента України Володимира Зеленського повісили банер з написом: "досить компромісів з ворогом". Це стало приводом для обурення львів'ян у соціальних мережах. Вони звинуватили Садового в лицемірстві і фарисействі через те, що він ніколи не висловлював позиції по війні з Росією.

Нещодавно Знай передавав, що президент України Володимир Зеленський прибув до Львівської області для участі у відритті військових навчань.