На Тернопільщині помер священик, йому був 51 рік. Трагічну новину повідомили у Бучацькій єпархії УГКЦ. Священнослужитель помер після тривалої боротьби з важкою хворобою.

На 52 році життя помер отець Іван польовий. Він служив у храмі Воскресіння Господнього в селі Садки, а також у храмі Всіх Святих Українського народу в селі Поділля та в храмі Пресвятої Богородиці в селі Кошилівці.

Адміністратор Бучацький владика Димитрій (Григорак), духовенство і віруючі єпархії складають щирі співчуття рідним і близьким покійного священика.

Нагадавши, Знай писав, що віруючі і парафіяни Свято-Миколаївського храму в місті Люботин сумують про втрату настоятеля. Протоієрей Микола Куценко помер 8 вересня на 72-му році життя. Він довгий час боровся з важким захворюванням, але хвороба виявилася сильнішою. Відспівування і прощання, а також похорон священнослужителя повинні були відбутися 10 вересня.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер батько-митрат Бучацької єпархії УГКЦ Григорій Полоз. Чоловік помер 28 серпня. Трагічну новину повідомили у Кипичинецькій територіальній громаді. Священнослужитель служив у храмі Покрови Пресвятої Богородиці в селі Оришківці та в селі Майдан. У період з 2003 по 2007 роки був протосинкелом Бучацької єпархії УГКЦ.

Нещодавно Знай передавав, що 24 серпня, тяжка хвороба відняла життя священика Тлумацького протопресвітеріату отця Сергія Козака. Народився Сергій Козак 10 січня 1974 року в селі Гринівці Тлумацького району. Він пройшов довгий шлях, щоб стати священнослужителем. Він довгий час навчався в духовній семінарії.