Мариновані помідори. Тільки від однієї цієї фрази згадується святковий стіл, ломиться від страв і аромат солінь. Щоб спробувати такі помідори потрібно попрацювати влітку. Українські господині знають безліч рецептів консервування помідорів, але Знай знайшов ще один. Овочі збережуть свою солодкість і придбають гостроту.
Інгредієнт
- помідори-3-4 кг;
- часник-3 зубчики;
- перець болгарський - 1 штука;
- зелень кропу - за смаком;
- спеції-гвоздика, перець горошком, лавровий лист;
- сіль і цукор – по 1 столовій ложці.
Спосіб приготування
Всі овочі та зелень потрібно добре вимити перед консервацією. Помідори проколюються зубочисткою. Так їх можна захистити від розтріскування в банку. У кожну банку потрібно укласти кріп, лавровий лист, гвоздику. Після цього потрібно в банку укласти помідори. Після цього потрібно залити в банку окріп. Коли він охолоне, його зливають.
Коли окріп охолов і злитий, в банки потрібно розкласти часник і засипати все сипучі інгредієнти. Після цього помідори потрібно ще раз залити окропом і закрити стерильними кришками.
Нагадавши, Знай писав, Як приготувати салат" генеральський " в банку. Це буйство фарб, аромату і смаку змусить закохається в блюдо Миттєве. Примітно, що в цьому салаті є все від огірків і помідорів до моркви і капусти.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Також Знай, що можна приготувати рибу з в'яленими помідорами, від якої не встоїть ніхто. У цій страві головну роль грає пангасіус, а його доповнюють в'ялені помідори.
Нещодавно Знай передавав, що ватрушки можуть бути не тільки з тіста, але і з картоплі. Цей рецепт не залишить байдужих завдяки своїй різноманітності.