Мариновані помідори. Тільки від однієї цієї фрази згадується святковий стіл, ломиться від страв і аромат солінь. Щоб спробувати такі помідори потрібно попрацювати влітку. Українські господині знають безліч рецептів консервування помідорів, але Знай знайшов ще один. Овочі збережуть свою солодкість і придбають гостроту.

Інгредієнт

  • помідори-3-4 кг;
  • часник-3 зубчики;
  • перець болгарський - 1 штука;
  • зелень кропу - за смаком;
  • спеції-гвоздика, перець горошком, лавровий лист;
  • сіль і цукор – по 1 столовій ложці.

Спосіб приготування

Всі овочі та зелень потрібно добре вимити перед консервацією. Помідори проколюються зубочисткою. Так їх можна захистити від розтріскування в банку. У кожну банку потрібно укласти кріп, лавровий лист, гвоздику. Після цього потрібно в банку укласти помідори. Після цього потрібно залити в банку окріп. Коли він охолоне, його зливають.

Коли окріп охолов і злитий, в банки потрібно розкласти часник і засипати все сипучі інгредієнти. Після цього помідори потрібно ще раз залити окропом і закрити стерильними кришками.

Нагадавши, Знай писав, Як приготувати салат" генеральський " в банку. Це буйство фарб, аромату і смаку змусить закохається в блюдо Миттєве. Примітно, що в цьому салаті є все від огірків і помідорів до моркви і капусти.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Також Знай, що можна приготувати рибу з в'яленими помідорами, від якої не встоїть ніхто. У цій страві головну роль грає пангасіус, а його доповнюють в'ялені помідори.

Нещодавно Знай передавав, що ватрушки можуть бути не тільки з тіста, але і з картоплі. Цей рецепт не залишить байдужих завдяки своїй різноманітності.