У Тернопільській області зникла неповнолітня дівчина. Правоохоронці Теребовлянського району шукають 15-річну жительку села Котузів. Про це повідомили правоохоронці.

Дзецюх Ірина Анатоліївна 6 серпня вийшла з дому і зникла. До сьогоднішнього дня про неї немає звісток.

Поліція розповіла, як виглядає зникла. Зріст 160-165 см, на вигляд їй 15-17 років, середньої статури, волосся русяве довге. У день зникнення була одягнена в зелену футболку, шорти кольору хакі і білі кросівки.

Правоохоронці зателефонували на лінію 102 та повідомити будь-яку інформацію, яка допоможе найму підлітка та повернути додому.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Карпатах виявили раніше зниклого чоловіка, який за чутками стрибнули або впав зі скелі. Рятувальники і правоохоронці спільними зусиллями прочесали прилеглу територію і з'ясували, що чоловік пішов у ліс на кілька днів, а потім перестав виходити на зв'язок з рідними. Також стало відомо, що чоловіка бачили біля сусіднього села. Однак пізніше його бездиханне тіло виявили недалеко від місця, де він планував збирати ягоди.

Також Знай повідомляв, що під Києвом поліція шукає темноволосу дівчину 1994 року народження. Вона мала приїхати до Ніжина з Броварів. Вона покинула своє робоче місце в Броварах у встановлений час і вирушила в дорогу, але до місця проживання не доїхала. У дівчини на спині є татуювання. Поліція просить допомогти знайти зниклу.

Нещодавно Знай передавав, що в Білій Церкві пропала вихованка реабілітаційного центру. 14-річна дівчина самостійно покинула територію центру і зникла.