У Тернополі городяни та активісти обурилися тим, що в одному з парків міста стоять старі і страшні клумби. Вони порівняли їх з гробиками. Тернополяни зажадали у місцевої влади демонтувати ці конструкції в петиція.

У парку Нацонального Відродження в Тернополі вздовж алеї встановлені дерев'яні ящики, в які посаджені квіти. Ці конструкції встановлені одна на іншу в три поверхи і пофарбовані в різні кольори. На думку укладачки петиції Діани Кондри вони спотворюють пейзаж і не відповідають сучасним європейським віянням прикраси паркових зон.

"Забудова Тернополя та благоустрій паркових зон залишає бажати кращого. Європейські парки - це прикраса міст, зате в нашому місті краще встановлюють бруківку і дерев'яні клумби в парку. Небувалого резонанс отримало встановлення арки у вигляді серця при вході в "острівця закоханих". Через масове обурення городян цю арку забрали і встановили при вході в парк Топільче", - пише активістка в петиції.

Далі вона закликала керівництво парків міста прибрати ці клумби, зробити нові проекти і представити їх городянам, а потім і реалізувати. Також жінка написала, що ці клумби нагадують надгробні пам'ятники.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Поки петицію підписали 15 тернополян. Щоб її розглянула влада міста, потрібно набрати 300 голосів за 30 днів.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі після зливи пішов під воду нещодавно відремонтований парк. Люди зняли, як доріжки і навіть біотулети попливли в болоті.

Також Знай повідомляв, що в одному з тернопільських парків проводять заняття для пенсіонерів.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові поставили клумбу у вигляді унітазу.