На Тернопільщині пожежники не змогли дістатися до місця загоряння через чоловіка, який перегородив їм шлях. Вогнеборці приїхали, але було вже занадто пізно. Інцидент стався в селі Настасів.

У повідомленні Управлінні ДСНС у Тернопільській області загорілася занедбана господарська будівля. Коли рятувальники прибули до місця пожежі, їм перегородив шлях місцевий житель на своєму автомобілі. Замість того, щоб прибрати машину з дороги він хамив і неадекватно реагував на рятувальників. На прохання звільнити проїзд чоловік не реагував, а потім почав погрожувати.

Поки пожежники розбиралися з порушником місцеві жителі самі загасили загоряння. Причину загоряння шукають правоохоронці. Пожежники ще раз попросили людей не перешкоджати роботі пожежників, так як це може коштувати життів людей.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві в Голосіївському районі загорілася квартира, захаращена сміттям. Вогонь поглинув все приміщення і навіть балкон. Пожежники зазначили, що вогонь поглинув 30 квадратних метрів. Однак відомостей про постраждалих або загиблих поки не надходило.

Також Знай писав, що в Боярці пожежа в житловому будинку виникла через удар блискавки в дах. Пожежники приїхали на місце, коли полум'я охопило дах приватного будинку. Вони швидко ліквідували загоряння.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Івано-Франківщині чоловік образився на те, що його не пустили в нічний клуб і повідомив про його мінування. Поліцейські, разом зі співробітниками саперного відділу, кінологами з собаками і пожежниками вирушили на місце виклику. За помилковий виклик чоловікові доведеться відповісти перед законом.