У Тернополі пролунав вибух, в результаті якого постраждала одна людина і одна людина загинула. Інцидент стався в приміщенні оптового магазину на вулиці Степана Будного ще 8 серпня. Очевидці викликали швидку допомогу на місце. Про це пише Відділ комунікації Нацполіції в Тернопільській області.

Вже медики повідомили про загибель одного з постраждалих правоохоронцям. Поліція прибула на місце і виявила загиблого 54-річного чоловіка і потерпілого 28-річного чоловіка. Правоохоронці також з'ясували, що інцидент стався через неправильну експлуатацію промислового газового балона.

Крім того, стало відомо, що чоловіки доводилися один одному батьком і сином. Вони приїхали на оптовий магазин, щоб відремонтувати холодильник і збиралися провести Зварювальні роботи за допомогою аргону. У момент проведення зварювання і стався вибух.

Батько загинув на місці вибуху, а сина забрали з множинними травмами в лікарню у відділення травматології.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Варт нагадати, що нещодавно прогримів небувалої потужності вибух у Бейруті (Ліван). Після того, як стали відомі причини жителі міста вийшли на протести. У напівзруйнованому місті люди були обурені недбалістю і зажадали відставки уряду. Міністри погодилися і подали заяви президенту, який підписав їх.

Також Знай повідомляв, що на заводі в Запоріжжі стався витік небезпечної речовини. Кілька співробітників заводу постраждали і потрапили в лікарню. Надзвичайна подія трапилася на титаново-магнієвому заводі в Запоріжжі. Відразу троє співробітників отримали хімічні опіки.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Русанівці прогримів вибух. Інцидент виявився сценою для фільму, який знімали на одній з вулиць міікрорайона.