На Тернопільщині прокуратура і поліція зібрали достатню кількість доказів на чоловіка, що побив вагітну співмешканку, що призвело до народження мертвої дитини. До суду направлено обвинувальний акт у кримінальній справі за ч. 1 ст. 121 КК України. Про це повідомив прес-служба прокуратури Тернопільської області.

За версією правоохоронців 20 квітня 2020 року жителька одного з сіл Козівського району народила мертву дитину в кареті швидкої допомоги. На той момент вона перебувала на 28-30 тижні вагітності. Жінку відвезли в реанімацію, де діагностували сліди від побоїв. Медики повідомили правоохоронцям про це.

Поліція з'ясувала, що між співмешканцями за день до пологів стався конфлікт. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і почав бити свою співмешканку. Він навмисне завдав їй ударів кулаком в обличчя. Від цього вона впала на підлогу, а чоловік витягнув її на вулицю і продовжив бити. В результаті цього у жінки перервалася вагітність. Причиною послужила внутрішньоутробна асфіксія, що в свою чергу призвело до народження мертвої дитини.

На даний момент розслідування завершено, а матеріали передані до суду для розгляду.