У Тернополі 31 липня пройшов випускний. Пишний парад став ще однією можливістю для молодих людей показати себе, тому тут було багато вечірніх суконь, шикарних костюмів, але були і незвичайні образи, про які хочеться говорити. Одна з випускниць вирішила розірвати шаблони і бути собою, і це зіграло їй на руку. Про це пише 7 днів з посиланням на посаду користувачки соцмереж з Тернополя.

Дівчина вразила громадськість своїм фатальним чином. Вона вибрала для випускного параду і пройшла центральними вулицями міста у чорних джинсах із заклепками, масивних шузах, чорній футболці з яскравим принтом і чорної джинсової жилеткою. При цьому у неї не було пишної зачіски. Дівчина і тут пішла проти системи – підстриглася під машинку.

В коментарях до посту користувачі похвалили дівчину за сміливість, а також зазначили, що вона медалістка і закінчила навчання на відмінно. Також тернополяни відзначили, що потрібно більше людей, які не соромляться і не соромляться розірвати шаблони і показати себе, домогтися свого.

Тернопільська випускниця Фото: соцмережі

Варто нагадати, що випускниця з Тернополя пройшла по стадіону у сукні з довгим шлейфом. Його довжина склала 100 метрів, а несли його кілька дівчаток-учениць молодших класів та вихованців модельних шкіл міста. Випускниця школи №17 Марія Борисяк стала володаркою унікального сукні, яке для неї створила дизайнер. Дівчина розповіла, що вирішила пошити сукню, так як не знайшла нічого підходящого в магазинах. У досягненні мети їй допомогла дизайнер Наталія Стефанчук.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Знай повідомляв, що в Дніпрі випускний і останній дзвінок відзначили більш оригінально. В умовах карантину діти не змогли попрощатися зі школою так, як їм цього хотілося, але батьки записали запальний і веселий ролик.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі випускники поставили ще один рекорд, вони стали володарями призу за кращу вишиванку. Даніела Куц та Андрій Яренко розповіли, як їм вдалося досягти такого результату.