Радісну новину для випускників Тернополя повідомив міський голова Сергій Надал на своїй сторінці у Фейсбук. Випускний може відбутися наприкінці липня.

"Я щиро сподіваюся, що ситуація із коронавірусом буде стабільною і ми зможемо зробити справжнє свято для наших випускників. Попередньо випускний запланували провести після здачі ЗНО. Якщо у вас є цікаві пропозиції святкування випускного – пишіть мені у повідомлення у Facebook, в Instagram свої пропозиції, яким ви бачите святкування",- написав мер Тернополя Сергій Надал.

Чи будуть проводити традиційний парад, поки що невідомо. В Україні через коронавірус досі діє заборона на проведення масових заходів.

Тернополяни у коментарях цій новині від мера, щиро радіють: " Спасибі, що дослухаєтесь до людей, і дали надію дітям, у яких і так цей рік не простий!Не забирайте у них ще й свято, яке вони так довго чекали", " як мама випускника і єдиного сина))),щиро радію за можливість такого важливого свята для нас....!Нехай всі будуть здорові!!!Щоб радіти за наших дітей!", " Так це дуже важливо для випускників! Нехай це свято відбудеться! Здоров'я, щастя і всього найкращого всім!", " Чудова новина!!!Випускному -бути!!! Кожен учень мріє про випускний вечір!!
Це їх свято!!!", " Дякуємо нашому меру і щиро радіємо такому рішенню !!! А вже як це відбудеться нам не так важливо головне ,що свято буде !!!".

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Якщо у Вас є пропозиції, як відсвяткувати випускний, – можна писати їх у повідомлення міському голові Сергію Надалу на його Facebook чи Instagram сторінках. До цього закликає сам очільник міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марцінків заборонив франківчанам одягати вечірні сукні та костюми цьогоріч - що буде замість випускного

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі вчителі запалили на випускному замість учнів, зворушливо до сліз - сукні та костюми не пропали дарма

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі школярі влаштували собі випускний в McDonalds, начхавши на карантин, - зі стрічками і без масок