18 липня в Тернополі в пологовому будинку №2 (Тернопільська міська лікарня №2) жінка залишила новонароджену дівчинку. Породіллю доставили на швидкій допомозі з дитиною на руках. При цьому дівчинка була загорнута в старі і брудні рушники. Медики викликали поліцію і встановили особу жінки.

Як з'ясувалося, вона народжувала вже не в перші. Це у неї були шості пологи. Трьох дітей вона виховує сама, а від трьох вже встигла відмовитися. Дитину взяли в пологовий будинок, а породілля підписала відмову від дитини.

Сьогодні 31 липня стало відомо, що у дитини з'явилося ім'я. Вона тепер березня Картавенко. Саме таке ім'я і прізвище було затверджено на засіданні Тернопільського міськвиконкому. Його виконком надав відповідно до "Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини".

Варто нагадати, що під Тернополем чергова горе-матір народила дівчинку між дачними будинками. Вона хотіла кинути там і дитини, але дачники змусили її відправитися в лікарню. Жінка кричала, що їй дитина не потрібна і вона нікуди не поїде. Її все ж доставили в лікарню, де вона і кинула дитину.

Також Знай розповідав про те, що пара зі Львівщини усиновляє дітей з патологіями розвитку і ставить їх на ноги. Вони розповіли, що здорових дітей візьмуть з дитбудинку швидко, а ось хворих можуть не взяти, тому вони дають батьківське тепло тим, кому воно потрібно більше всіх.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нещодавно Знай повідомляв, що в Тернополі породілля відмовилася від новонародженої здорову дівчинку. Жінка кинула дитину в пологовому будинку і втекла.