У Тернополі водій маршрутки прокатав пасажирів за іншим маршрутом без попередження. Про це розповіла місцева мешканка Oksana Strutynska на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що зранку 1 липня добиралася на роботу в маршрутці №18 з Березовиці до Микулинецького кладовища. Однак водій не довіз пасажирів до місця призначення і змінив маршрут нікого не попередивши.

Причиною цього стало те, що водій злякався перевірки поліцейськими, адже в салоні маршрутки перебувала велика кількість людей без масок.

"Водій набрав людей під зав'язку, в масках і без масок, чоловік 40! І щоб не натрапити на перевірку автобуса поліцією (що часто відбувається на зупинці Микулинецького) вирішив поїхати по об'їзній. Нікого не повідомивши, з'їжджає і везе!" - написала жінка.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Пасажири помітили, що їх везуть по іншому маршруту і почали кричати водієві, щоб він їх висадив. За словами жінки, водій висадив пасажирів на Лесі Українки 8, на Східному. В результаті їй довелося викликати таксі.

"Купа людей їхала на роботу, на ринок, по справах!!! Я взагалі сумніваюся, що він нормальний!!! Моє таксі до роботи зі Східного коштувало 40 гривень!!! Робіть висновки! Годину в себе прийти не могла!!!" - розповіла Оксана Стритинська.

Повідомлення Оксани Стритинської в Facebook, скріншот: видання Файне місто

Нагадаємо, що в Дніпрі спека відправляє маршрутки Філатова на металобрухт

Як повідомляв портал "Знай.uа" киянка ледь не загинула посеред вулиці через маршрутку

Також,"Знай.uа" писав, що в Дніпрі татусь-псих влаштував пекельний заміс з маршрутниками