У Тернополі помітили серйозне порушення карантину магазином вживаного одягу. Велика кількість людей зосередилися біля входу і забули про дистанції та інших вимогах.

Численна чергу в магазин секонд-хенду, в якій люди стояли по двоє і тісно один до одного стала приводом для обговорення карантину в мережі. Фото опублікував Борис Яхтин на своїй сторінці в Facebook.

Чергу в магазин Фото: скріншот

Чоловік показав, як жителі Тернополя дотримуються карантин і ходять в магазин з урахуванням санітарних норм. У коментарях користувачі розповіли, що це магазин секонд-хенду біля «Обнови», а також зазначили, що там такі черги кожен раз, коли привозять нову партію товару.

Варто відзначити, що в Україні діє адаптивний карантин, під час якого спеціальні комісії в регіонах приймають рішення посилити або послабити дію обмежень. Так на Закарпатті активно розповсюджується інфекції комісія обмежила роботу ресторанів, заборонили здавати в оренду приміщення для проведення масових заходів і наклали інші обмеження.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Кияни обурилися обмеженнями роботи кінотеатрів, нічних клубів і ресторанів, але забороною на роботу літніх таборів для дітей та пансіонатів, а також показали, як обрані нічні клуби і ресторани працюють без обмежень і правил.

Нагадаємо, Знай писав, що на Закарпатті посилили карантин, не можна буде святкувати і веселитися до ранку.

Знай повідомляв, що кияни вимагали пояснити роботу обраних нічних клубів під час карантину.

Нещодавно Знай передавав, що Зеленський втік від незручних запитань із-за порушення карантину.