Українці, які хочуть відкрити власну справу, але їм не вистачає для цього ресурсів, можуть отримати значну матеріальну допомогу. Про це повідомляється на facebook-сторінці благодійної організації "Світло надії".

Реєстрація на допомогу проводиться у рамках проєкту "Підтримка соціального та фінансового відновлення постраждалих від війни громад Полтавщини". Грошова виплата на відкриття власного бізнесу складає 50 тисяч гривень.

Гроші. Фото: скрін youtube

Програма діє на Полтавщині й поширюється на Тахтаулівський, Супрунівський, Ковалівський, Гожулівський старостати, а також місто Полтава.

Перевага у виплаті гранту надаватиметься вразливим категоріям населення:

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще
  • внутрішнім переселенцям;
  • людям з інвалідністю;
  • багатодітним батькам;
  • ветеранам війни;
  • чоловікам та жінкам віком 45+.

Українці. Фото: скрін youtube

Претенденти мають заповнити реєстраційну онлайн-форму. Якщо анкета пройде відбір, представники фонду зв'яжуться для уточнення подальших кроків щодо отримання допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, разом із пенсією "капне" кругленька сума: виплатять одноразову грошову допомогу до кінця літа.

Також наш портал інформував, що українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.

Крім того, інформаційний портал «Знай» повідомляв, що безкоштовний проїзд, звільнення від податків і додаткова відпустка отримає більше людей.