Деякі українці скаржаться на незаконні дії газовиків, якими ті намагаються боротися з боржниками. Про це свідчить скарга, опублікована українкою на facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

Українка заявила, що в Івано-Франківську перекривають газ у будинках. Офіційна версія - витік газу, але жінка впевнена, що таким чином газовики негласно борються із боржниками.

Газова служба Фото: скрін youtube

"Ваші робітники у Франківську влаштовують газовий тероризм - відключають газ стояками в будинках, прикриваючись ніби витоком газу, а насправді через боржників", - заявила жінка.

Внаслідок таких дій страждають не так боржники, як чесні споживачі, які вчасно платять за послуги.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Газовики, скріншот: YouTube

За словами українки, без газу та гарячої води доводиться сидіти щотижня і більше, щобільше – це не поодинокі випадки, адже скарги надходять з усього району.

"Невинні люди сидять без газу, без гарячої води, без можливості готувати по тижню і більше!!! Що ви собі дозволяєте? Ви порушуєте закон!!!! Люди скаржаться з усього району", - обурилася українка.

Фахівці "Нафтогазу" у відповіді порекомендували клієнтці звернутись до місцевого оператора ГРМ для уточнення всіх деталей.

Скарга на газовиків. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте до тисячі гривень: "Нафтогаз" попередив українців про обов'язкову процедуру.

Також наш портал інформував, що приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, ми писали, на українців чекають масові відключення газу: за що домогосподарства ризикують залишитися без блакитного палива.