На Закарпатті дівчина в костюмі Єви, тобто абюсолютно гола, паралізувала рух машин і прикувала увагу як водіїв, так і пішоходів.

Відео, зроблене одним з очевидців, опублікував Telegram-канал "Україна в шоці".

"Весна прийшла - загострення принесла. У Мукачеві дівчина в костюмі Єви бігала по пішохідному переходу, махала руками і кричала "Мільйонерам можна все!". Закінчився перформанс тим, що красуня вляглася на асфальт, не звертаючи на створений нею затор на дорозі", - йдеться в публікації.


Тим часом з української столиці, з самого її серця - вулиці Хрещатик, прийшли дуже дивні новини. Суботнім ранком, 20 березня, центральною вулицею Києва не зовсім адекватний чоловік розгулював у костюмі, який називається "у чому народила матір". Звичайно, такого жителі та гості української столиці довго не забудуть.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Також нагадаємо нашим читачам, що в Чорноморську (Одеська область), затримали голого неадеквата, який гуляв вулицями і зайшов в під'їзд житлового будинку. Під час затримання чоловік скаржився на уявних комах, які нібито покрили все його тіло і кусаються.

Раніше повідомляли, у Харкові неадекватна мати уникла в'язниці: гуляла містом з відрубаною головою доньки.

Як повідомляв Знай.uа, жінка дізналася про вагітність під час пологів: думала, що поправилася через пандемію - "Абсолютний шок".

Знай.uа писав, харків'яни масово наплювали на карантин і вийшли на вулиці "голяка".